Word FIRE met Get Fired

Start hier om FIRE te worden

Wie droomt er nou niet van financiële vrijheid?

De vrijheid om te zelf te kunnen kiezen wat je met je tijd doet, zonder over geld na te denken. Dat is financiële onafhankelijkheid. Wie droomt daar nou niet van? De FIRE levensstijl streeft hiernaar en is een afkorting voor ‘Financially Independent, Retire Early’. Get Fired helpt je stap voor stap richting FIRE te komen. Word FIRE met Get Fired!

Is Get Fired voor iedereen?

Jazeker! Get Fired is er voor iedereen die minder afhankelijk van geld wil worden. Wat je financiële positie ook is, het is nooit te laat om meer over geld te leren en financieel slimmer te worden. De een is sneller financieel onafhankelijk dan de ander, maar de eerste stappen kan iedereen vandaag al zetten.

Wat zou jij doen als geld geen rol zou spelen?

Wij geloven enorm in het belang van financiële onafhankelijkheid. Want als je financieel onafhankelijk bent, hoef je dus niet voor het geld te werken. Je kunt dan aan iets werken omdat je erin gelooft, omdat je het echt wil. Niet omdat het moet. Dit biedt zoveel vrijheid om te doen waar je echt passie voor hebt. Daar wordt de wereld een mooiere plek van. Wat zou jij doen als geld geen rol zou spelen?

Wanneer ben je financieel onafhankelijk?

Dat is een goede vraag. Financieel onafhankelijk zijn is iets heel anders dan je financieel onafhankelijk voelen. Als je vaste kosten € 1.500 per maand zijn, ben je met € 9.000 op je bankrekening in principe 6 maanden financieel onafhankelijk. Je zou namelijk 6 maanden je kosten kunnen denken zonder dat er inkomsten binnenkomen. Maar toch voelen we ons dan vaak niet financieel onafhankelijk, omdat het maar tijdelijk is en er na 6 maanden weer iets moet gebeuren.

Je wil daarom niet tijdelijk financieel onafhankelijk zijn, maar permanent. En dat noemen we FIRE: Financially Independent, Retire Early. Als je FIRE bent, heb je genoeg geld om de rest van je leven mee te leven. Hoeveel dat precies is, is afhankelijk van jouw situatie. We hebben een makkelijke berekening voor je opgeschreven zodat je jouw FIRE status kunt berekenen.

Bereken wanneer jij FIRE bent

Word FIRE met Get Fired

Get Fired helpt je om zelf aan de gang te gaan met jouw financiën. We doen het niet voor je, maar we leren je hoe je zelf stappen kunt zetten.

  • Wil je meer inzicht in je uitgaven? Download dan de gratis kostentemplate
  • Zou je wel willen leren beleggen, meer leven voor minder geld of een side business opstarten? Investeer dan in jezelf met de cursus: binnenkort beschikbaar
  • Wil je financieel scherp gehouden worden door analyses van aandelen, artikelen en de nieuwste financiële producten? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Je bent welkom bij Get Fired voor al je financiële uitdagingen. Grasduin door de website voor allerlei artikelen, volg een cursus of schrijf je in op de nieuwsbrief en sluit je aan bij de community. Dan gaan we samen voor financiële vrijheid :).

Ontvang analyses van veelbelovende aandelen

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief en ontvang nu ook een gratis kostentemplate