Jelle's beleggings- portfolio

Ontvang het portfolio per mail:
Jelle's beleggingsportfolio

Jelle’s beleggingsportfolio

Transparantie is een van de kernwaarden van Get Fired. Ik geloof dat we door open te zijn over onze financiën elkaar kunnen helpen om financieel slimmer te worden. Ik weet dat het spannend en oncomfortabel is om over geld te praten, maar door transparant te zijn krijg je feedback van anderen. Door die filosofie heb ik al veel van anderen mogen leren en jij hopelijk weer van mij. Daarom stel ik graag mijn beleggingsportfolio openbaar.

Ontvang Jelle’s portfolio in je mailbox

In mijn portfolio zie je naast mijn huidige posities ook alle transacties die ik ooit heb gemaakt. Ik nodig je uit om lekker te kijken en leren van alle domme en slimme keuzes die ik door de jaren heen heb gemaakt. Doe er vooral je voordeel mee! Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang een linkje naar het portfolio in je mailbox.

Hoe moet je dit beleggingsportfolio lezen?

Het bestand volgt live de koersontwikkelingen en werkt automatisch bij. Je ziet vier tabbladen: 

  • Dashboard: de samenvatting van mijn beleggingen. Je ziet onder andere de totale portfolio waarde en de actieve posities. In cel J2 kun je extra informatie per aandeel bekijken.
  • Actieve posities: een overzicht van alle actieve posities in mijn portfolio.
  • Posities totaal: een overzicht van alle posities die ik heb en heb gehad.
  • Transacties: mijn transactiegeschiedenis vanaf de start in december 2015. Hier werk ik mijn transacties bij, waarna de rest van de tabbladen een update krijgen.

What’s next?

Ik heb veel ideeën in mijn hoofd hoe ik mijn portfolio tracker verder kan optimaliseren. Zo wil ik bijvoorbeeld in een automatisch overzicht hebben hoeveel rendement ik per periode (jaar en maand) heb behaald. 

Heb je feedback voor mij?

Mocht je ongezouten kritiek, vragen of algemene opmerkingen hebben: laat het vooral weten door te mailen naar: info@getfired.nl. Zo worden we samen weer wat wijzer.