Get Fired wordt met passie gemaakt

Dit is het Get Fired team

Jelle & Inge

Get Fired oprichters, Digital Nomads, Koppeltje

Inge en Jelle van Get Fired

Wat zou je met je tijd doen als geld geen rol zou spelen?
Wij weten het wel: ondernemen en reizen, precies wat we nu doen dus. Voor zulke dromen heb je natuurlijk wel geld nodig. Zo ontdekten we de FIRE methode; een methode die je helpt om stapje voor stapje steeds financieel vrijer te worden. Daarmee streven we ernaar om niet alleen nu, maar ons hele leven al onze ambities en dromen na te jagen.

Tot onze verbazing doet niet iedereen waar die van droomt. Waarom niet? Onzekerheden, twijfels, angsten, maar bovenal omdat ze denken dat daar geen financiële ruimte voor is… Met de FIRE-methode kunnen ze die ruimte creëren, maar helaas kennen velen deze methode nog niet. Daar moet verandering in komen, dachten wij.

Zo werd Get Fired geboren: een platform met allerlei praktische tips en inspiratie om de FIRE-methode te kunnen integreren in je dagelijks leven. Met Jelle’s passie voor persoonlijke financiën en Inge’s marketingachtergrond gingen we in maart 2021 van start. Jelle had zich in de eerste maanden ontfermd over ons eerste product en Inge over deze website. In oktober 2021 gingen we live voor het grote publiek en stapten wij het vliegtuig in richting Latijns Amerika.

Terwijl we reizen als Digital Nomads, werken we er hard aan om dit FIRE platform uit te bouwen tot een platform waarop jij volledig geholpen wordt richting financiële vrijheid! Zo word jij FIRE met Get Fired!

Wie zijn Jelle en Inge?

Jelle Pieper

Mede-oprichter en pleit voor meer FIRE

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen op een verstandige en inspirerende manier te helpen richting financiële vrijheid. Waarom? Omdat het mijn hobby, mijn passie en mijn kracht is. Al jaren verdiep ik me in de beurs, in bedrijven en mijn eigen financiële toekomst. Vroeger deed ik dat voor mezelf, nu voor jou als Get Fired lezer.

Inge als digital nomad

Inge Peeters

Mede-oprichter en vecht voor werkgeluk

Het is mijn missie om meer mensen werkgelukkig te maken! Ga doen wat je leuk vindt, volg je nieuwsgierigheid. Dan is het allemaal veel leuker om ‘s ochtends je bed uit te komen. Toch kun je niet zomaar altijd doen wat je wil; geld blijft essentieel. Get Fired helpt je (FIRE) financieel vrijer te worden zodat jij wel de mogelijkheid hebt om te doen wat je écht wil.

Ruben Wijnands

Aandelen en cryptoman

Ik ben sinds een aantal jaar liefhebber van de beurs en van het analyseren van bedrijven. Ik lees me goed in, kijk naar experts, luister naar podcasts en ik heb in de loop der jaren een eigen visie op beleggen ontwikkeld. Zelf beleg ik sinds mijn 18e, met geld dat ik voor lange tijd kan missen, waarmee ik tot nu toe een leuk rendement behaal. Het mooie hieraan vind ik dat het ontzettend schaalbaar is (compound interest) en dat ik andere mensen kan meenemen en enthousiasmeren om ook passief inkomen te genereren. Daarom schrijf ik met alle liefde voor Get Fired!

Bekijk eens alle analyses die ik schreef over veelbelovende aandelen.

Ruben wijnands get fired