Get Fired wordt met passie gemaakt

Dit is het Get Fired team

Jelle Pieper

Mede-oprichter en pleit voor meer FIRE

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen op een verstandige en inspirerende manier te helpen richting financiële vrijheid. Waarom? Omdat het mijn hobby, mijn passie en mijn kracht is. Al jaren verdiep ik me in de beurs, in bedrijven en mijn eigen financiële toekomst. Dat deed ik al voordat ik de master Strategic Management op de universiteit van Tilburg volbracht en na die tijd groeide mijn kennis alleen maar meer. Deels doordat ik tientallen boeken per jaar consumeer, doordat het een veelbesproken onderwerp is onder mijn vrienden en doordat ik blijf experimenteren met mijn FIRE levensstijl.

Ik nodig je uit om mijn achtergrondverhaal te lezen, in mijn beleggingsportfolio te duiken die ik volledig heb opengesteld of de artikelen te lezen die ik schrijf op het blog van Get Fired.

Inge Peeters

Mede-oprichter en vecht voor werkgeluk

Het is mijn missie om meer mensen werkgelukkig te maken! Ga doen wat je leuk vindt, volg je nieuwsgierigheid. Dan is het allemaal veel leuker om ‘s ochtends je bed uit te komen. Toch kun je niet zomaar altijd doen wat je wil. De bankrekening moet namelijk ook gevuld worden. Om financiële redenen worden veel mensen tegengehouden om voor zichzelf te kiezen. De feiten liegen er niet om. Zo is maar liefst 82% van de Nederlandse werknemers niet tot nauwelijks bevlogen in hun werk en kampt 21% van 25 tot 35 jaar met burn-out klachten. Dat is natuurlijk veel te veel en moet anders!

Get Fired helpt je (FIRE) financieel vrijer te worden zodat jij wel de mogelijkheid hebt om te doen wat je écht wil. Waar Jelle zich ontfermd over het stukje kostenbewustzijn en slim investeren, is het bijverdienen met side hustles mijn tak. Heb ik je nieuwsgierigheid geprikkeld? Lees dan mijn achtergrondverhaal of duik in mijn tips over side hustles

Ruben wijnands get fired

Ruben Wijnands

Aandelen en cryptoman

Ik ben sinds een aantal jaar liefhebber van de beurs en van het analyseren van bedrijven. Ik lees me goed in, kijk naar experts, luister naar podcasts en ik heb in de loop der jaren een eigen visie op beleggen ontwikkeld. Zelf beleg ik sinds mijn 18e, met geld dat ik voor lange tijd kan missen, waarmee ik tot nu toe een leuk rendement behaal. Het mooie hieraan vind ik dat het ontzettend schaalbaar is (compound interest) en dat ik andere mensen kan meenemen en enthousiasmeren om ook passief inkomen te genereren. Daarom schrijf ik met alle liefde voor Get Fired!

Bekijk eens alle analyses die ik schreef over veelbelovende aandelen.