GRATIS MASTERCLASS
LEREN BELEGGEN

Ontdek 10 veelgemaakte fouten bij beleggen

Schrijf je gratis in:

  Get Fired Jelle Pieper masterclass beleggen
  Masterclass Leren Beleggen-low

  DIT KUN JE VERWACHTEN

  • Leer welke fouten beleggers opnieuw en opnieuw maken (en jij dus kunt voorkomen)
  • Ontdek hoe ik begonnen ben met beleggen
  • Ontdek hoe je risico’s kunt managen
  • Leer wat je kunt bereiken met weinig tijd en geld

  De masterclass duurt slechts 30 minuten en is helemaal gratis.

  MAAK NIET DE FOUT OM NOOIT TE BEGINNEN MET BELEGGEN

  Hiernaast zie je een mooi voorbeeld van wat het verschil kan zijn tussen “normaal” sparen en verantwoord beleggen. Dit voorbeeld is gebaseerd op werkelijke rentes en rendementen tussen 2010 en 2021 bij een inleg van €200 per maand. En hoewel je nooit garantie hebt op zo’n rendement, is dit gebaseerd op historische cijfers.

  Dit loop je dus mis als je nooit begint… Ik begrijp dat je twijfels of vraagtekens hebt, maar ik ga je daar allemaal bij helpen!

  JA, MAAR…

  • Ik heb niet veel geld om te investeren
  • Ik heb niet veel tijd om te beleggen
  • Ik ben niet financieel onderlegd
  • Ik wil niet iedere dag de beurs analyseren
  • Ik ben bang om mijn geld kwijt te raken

  I GOT YOU!

  IS DEZE MASTERCLASS VOOR JOU?

  Ja, ik wil leren beleggen en vermogen opbouwen. Maar ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik wil graag leren van de fouten van anderen zodat ik ze zelf niet hoef te maken.

  Nee, ik wil niet leren beleggen en laat mijn geld liever stil staan op de bank.

  Ik ben erbij!

   Heb je nog vragen over de Masterclass?

   Waarom is de Masterclass gratis?

   Deze training is geheel gratis zonder geheime verplichtingen. Dus maak je daar geen zorgen over. Ik geef de Masterclass gratis omdat ik het zo zonde vind als mensen nooit beginnen met beleggen vanwege twijfels, gebrek aan kennis of angsten. Dan mis je echt een mooie kans. En anderen beginnen juist te roekeloos, waardoor ze onnodig fouten maken en geld verliezen. Dat wil ik allemaal voorkomen en ik hoop je vooruit te kunnen helpen met deze Masterclass.

   Wie geeft de Masterclass?

   Ik, Jelle. Een van de oprichters van Get Fired. Ik beleg al sinds 2015 en persoonlijke financiën is een passie van mij! Deze Masterclass heb ik met veel plezier voor je in elkaar gezet en ik hoop oprecht dat jij er de nodige lessen uithaalt.

   Hoelang duurt de Masterclass?

   Ongeveer 30 minuten.

   Kan ik de Masterclass een andere keer kijken?

   Na inschrijving blijft de link in je mail 5 dagen geldig.

   Kan ik vragen stellen tijdens de Masterclass?

   Helaas, het is een on demand masterclass. Mocht je vragen hebben kan je ze stellen via info@getfired.nl.

   Kan ik na deze Masterclass direct beleggen?

   Deze masterclass geeft je in een kort tijdbestek zoveel mogelijk tips over wat je wel en niet moet doen. Maar het gaat niet specifiek over het maken van een beleggingsstrategie of welke stappen je moet doorlopen. Een goede strategie maken die bij jou en jouw investering past heeft meer voeten in de aarde. Ik vertel er graag meer over!

   Behaal ik na deze Masterclass direct rendementen?

   Nee. Je moet eerst zaaien, dan oogsten. Beleggen op de beurs is in onze ogen geen manier om snel rijk te worden, maar om een enorm vermogen op te bouwen op lange termijn. Denk hierbij aan 10 tot 30 jaar.

   Schrijf je in voor de gratis Masterclass: