Lees dit eerst

Disclaimer

Allereerst, beleg alleen met geld wat je kunt missen. Dus niet met geleend geld beleggen of als je een dure schuld hebt. Zorg eerst dat je goed kunt rondkomen en bouw een gezonde buffer. Daarna kun je eventueel beleggen met het geld wat je overhoudt.

Wij bij Get Fired zijn liefhebbers van beleggen en gepassioneerd over aandelen. We zijn geen beleggingsexperts of financieel adviseurs. Laat je door onze tips inspireren, maar maak je eigen keuzes. Beleggen kent risico’s, je inleg kan minder waard worden.

De verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend en aan de door ons opgestelde informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van deze informatie is volledig voor eigen rekening. 

Beleggen brengt risico’s met zich mee, het geïnvesteerd vermogen kan minder waard worden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie.